Saladin Episod 2 [1/3]

5 Responses so far »

  1. 1

    NUR RASYIDAH said,

    Assalamualaikum HUDAA kita ni… dah banyak kali comment pun… nak bagi salam lagikan.wak dapat cerita ni…. dari ASTRO RIA kan.kita pelik lah cam mana wak boleh letak dekat dlm wak punya BLOCK nikan… wak pelik tak?kita mintak maaflah kalau kita eja BLOCK ni salah.kitani… bukan tahu eja sangat.kita nikan org yg dapat markah BAHASA INGGERS tertinggi dari belakang.Tapi ada lagi yg dapat lebih teruk dari kita.kita ni… apalah tengah2 commentpun boleh cerita tentang pelajaran.

    okeylah wak sampai
    sini jelah bye2

  2. 2

    Waalaikummussalam Rasyidah,

    Sebenarnya, kita ambil ni dari ‘YouTube’.Orang yang letak dekat ‘YouTube’ tu yang ambil dekat ‘Astro Ria’.Oh, eja blog macam ni, B-L-O-G ‘blog’.😀

    Itu je lah,
    Bye-bye.
    🙂

  3. 3

    Rosseni Din said,

    Baguslah Rashidah, tengah-tengah sembang pun ingat pelajaran. Rasyidah kalau rajin tengok cerita-cerita sirah dalam bahasa Inggeris boleh perbaiki kemahiran bahasa Inggeris. Nanti Ummi tolong Hudaa carikan cerita/sirah dalam bahasa Inggeris letak di blog ni untuk Rashidah tengok ye! Rajin2 belajar, manfaatkan komputer ni untuk menjadi orang cemerlang ye!

    Ummu Hudaa (mak Hudaa ni!)

  4. 4

    NUR RASYIDAH said,

    Insyallah kalau kite blh buka internet ni… kadang2 kite x leh… bukak sebab mak kite suruh baca buku…sebab dah nak periksa kan….

    okay lah….
    sampai sini
    jelah bye2


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: