Saladin Episod 1 [1/3]

6 Responses so far »

  1. 1

    Anonymous said,

    NUR RASYIDAH BT FAUZI 2008 best tapi… em…. cerita ni sebenar nye kite tak paham sangat.kenapa wak suruh kite tengok cerita ni…?em…apa lagi ek….. kite harap wak jangan lupa tau tengok kite punya comment ni tau… kite hentam je comment ni… kalau em… tak masuk akal kite punya comment ni soryy tau.kite punya comment ni tak delah pjg sangatkan.kalau bagi wak pjg.kite rasa pjg dengan perkataan yg tak berfaedah.

  2. 2

    Assalamualaikum Rasyidah,

    Takkan tak faham kot. Cerita ni tentang seorang budak yang bernama Saladin dan kawannya Tarikh. Apalah kamu ni. Kita saja je nak suruh kamu tengok, nak kamu comment. Kita nak tengok apa yang kamu comment. Nak tengok kamu comment berfaedah ke tak. Kamu kata lawak, tapi, tak lawak pun. Kamu kalau ada masa comment la lagi ye. Saja nak berbual-bual dengan kamu.😀

    Itu je lah.
    Bye-bye.
    🙂

  3. 3

    NUR RASYIDAH said,

    waalaikummssalam HUDAA yelah bagi kamu tak lawak tapi bagi kita lawak sebab bukan kamu yg tulis.tapi kamu rasa apa yg kamu tulis ni… lawak tak?walaupun bukan kita yg tulis kita dah rasa lawak.HUDAA macam mana nak buat gambar smiletu?boleh tak wak tolong ajarkan kita please!please!please!

  4. 4

    Rasyidah,

    Kita rasa kan, tak lawak langsung. Oh ya, kamu nak tahu kan, macam mana nak buat smile tu kan, meh kita ajar. Mula -mula, kamu picit ‘spacebar’, selepas itu, picit ‘ : ‘, selepas itu picit ‘) ataupun D’.Dah siap satu smile.😀

    Itu je lah.
    Bye-bye.
    🙂

  5. 5

    NUR RASYIDAH said,

    o…. kite ingat susah sangat.cam tu.. je ker…. okaylah kalau ada masa nanti wak tepon kite tau…wak mana ‘spacebar’??? kite x jumpa la….

  6. 6

    Rasyidah,

    memanglah senang. Dengan kamu je susah. Ala, tak kan kamu tak tahu kot, spacebar, spacebar yang panjang tu.😀

    Itu je lah.
    Bye-bye.
    🙂


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: