Saladin Episod 1 [2/3]

17 Responses so far »

  1. 1

    Anonymous said,

    R RASYIDAH BT FAUZI 2008 skrg barulah kite faham tapi, kite tak lehlah nak translit balik apa yg dia ceritatu.. sorrylah kite tak padai nak eja traslit.tapi harap2 wak pahamlah apa yg kite tulis ni… kalau tak paham buat2 paham jelah HUDAA gumuk cewah2 jangnlah marah gurau je… wak kite ni… tapa hapakan mana boleh tengah comment nak gurau2 pulakkan

  2. 2

    Assalamualaikum Rasyidah,

    Ha, dah faham pun. Takpe, tak payah nak susah payah translit. Kita dah tahu dah cerita ni, tak payah nak translit. Kita faham apa yang kamu tulis. Kamu ni tah apa-apa lah, comment pun nak gurau-gurau.😀

    Itu je lah.
    Bye-bye.
    🙂

  3. 3

    NUR RASYIDAH said,

    WAALAIKUMUSSALAM HUDAA kenpa kalau kita suruh wak transit panjang2 nak.Nasib baik wak faham kalau wak tak faham,wak nak ke em… kita transit dim bahasa INDIA.okeylah sampai sinijelah.kita x wat smile macam wak.wak tu pandai x lah cam kitekan betultak.bye……

  4. 4

    NUR RASYIDAH said,

    kite tertinggal pulak kamu jangan lupa tengok comment kite yg episod1 3/3 tau okeylah bye2

  5. 5

    Rasyidah, Kita dah ajar kamu macam mana nak buat smile dekat episod 1[1\3].😀

    Itu je lah.
    Bye-bye.
    🙂

  6. 6

    Rosseni Din said,

    Rashidah sama je pandai cam Hudaa. Cuma Hudaa ada peluang yang lebih untuk guna komputer (itu pun kalau Rasyidah tak komen banyak2 dia tak rajin pun menulis blog ni…dia rajin lagi membuang masa main komputer atau tengok tv…walaupun mak dia selalu je membebel hal tu!).

    Rasyidah kalau nak belajar buat blog bila-bila hujung minggu datang tidor rumah Hudaa nanti Ummi Hudaa ajarkan buat blog ye! Hudaa dan Rashidah mesti dalam hati selalu sebut alhamdulillah Allah jadikan kita rajin berfikir, insyaAllah kita anak solehah cemerlang dunia akhirat…mohon selalu pada Allah kerana Dia tidak akan mengecewakan hambaNya yang ingat dan meminta padaNya.

    Macam Hudaa dan Rashidah selalu minta sesuatu pada mak, walaupun mak kata tak boleh sebab takut nanti kita boleh jadi riak ke tapi lama2 mak kesian atau malas nak dengar kita asyik2 minta lama2 mak bagi. Camtu juga dengan Allah. Mula2 dia tak bagi takut nanti kita lupa diri ke jadi sombong ke atau apa2 yang tak baik…tapi lama2 bila dia rasa kita dah mampu kawal diri dan dia pun kesian tengok kita asyik sebut2 nak jadi pandai lama2 dia kurniakan. Kita mesti yakin hanya padaNya, pasti dia akan beri cepat atau lambat!

    Ummu Hudaa

  7. 7

    Rasyidah,
    Yang kat atas tu mak kita. Betul juga cakap mak kita, kalau kamu nak belajar buat blog, tidur dekat rumah kita masa cuti bila-bila. Mak kita boleh tolong ajar kan kat rumah kita.😀

    Itu jelah.
    Bye-bye.
    🙂

  8. 8

    NUR RASYIDAH said,

    rajin gak kan… mak wak tulis pjg2 cam tu….kalau kite x tidur kat umah wak kite cuma gi umah awak je…. cam mana?mesti laju kan mak wak taip kan…. tupun kalau mak wak yg taip.kalau wak yg tulis rajin gak kan…..

    okay lah…
    sampai sini
    jelah
    bye2….

  9. 9

    NUR RASYIDAH said,

    HUDAA ada lagi satu kite nak cakap ngan wak.kalau wak suruh kite dtg kat umah wak bagi ah…. em… apa ek… aaa…. bagilah alamat??jangan lupa tau kalau wak lupa cam mana kite nak dtg kat umah wak.betul tak…kalau wak nak bagi alamat tu. bagilah kat sekolah kalau wak rasa senang.kalau x bagi jelah ikut blog wak.

    ok sampai
    situ jelah
    bye2…..

  10. 10

    NUR RASYIDAH said,

    Hudaa x de… org lain lagi ker… yg tengok blog kamu selain dari kite???x kite ni… bukannya nak apa2 pun… saje2 jer…. wak paham jelah kan….

  11. 11

    Rasyidah,

    Alamat kita No,11A jalan 4/6B Bandar Baru Bangi Selangor Darul Ehsan. Rumah kita satu-satunya rumah yang berwarna hijau.😀

    Itu je lah.
    Bye-bye.
    🙂

  12. 12

    nUr fAzLeeN said,

    salam alaik adik huda.
    tak kenal pun akak..saje buka blog ni selepas di’promote’ oleh Pn. Rosseni untuk tengok cite Saladin. Selepas sekian lama, dapat juga ‘finish’ kan tgk filem ni. menjawab solan Nur Rasyidah diatas, ada je dik yang lawat blog dik huda..oklah, saje je ‘usha-usha’ blog-blog orang..teringat cerita saladin yang tak tengok lagi. baiklah, wassalam😉

  13. 13

    nur rasyidah said,

    ASSALAMUALAIKUM,hudaa

    kamu sihat??
    kite kat sini sihat.dah lama tak jumpa kan sebab cuti skolah.
    kite nak gi kat umah kamu pun tak leh…
    sebab kamu nak gi kat tadika..
    kalau nak datang time sabtu ahad tak leh sebab kite ada kenduri sana
    kenduri sini tulah tak sempat nie…..
    dah lama kite tak bukak blog kamu.
    kita tengok ummi je….
    yg banyak komen
    kat kite punya blog…

  14. 14

    nur rasyidah said,

    ASSALAMUALAIKUM,HUDAA 🙂

    Hudaa cane nak komen
    kat ummi punya blog??😦
    tu jelah kite nak tanye🙂

    bye-bye🙂

  15. 15

    nurrasyidahfauzi said,

    assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatu🙂
    syidah🙂
    hudaa sebuk nampak sampai ada org komenpun kamu x balas.dulu kamu beria-ria suruh kite komen kat blog kamu sekarang ni… bile kite komen kamu x balaspun…. 😦 kalau ye.. pun bukaklah jugak blog ni….🙂 janganlah sampai x bukak dah lama dah kamu x bukak blog ni…. kite harap kamu balaslah kite punya komen ni……. 🙂

    salam syidah🙂

  16. 16

    Assalamualaikum Syidah,
    Maaf la Syidah, kita bukan nya tak nak layan kamu punya comment, kita sebenarnya sibuk sikit dekat rumah sebab kita tinggal kat rumah dengan adik kita seorang je. Jadi kita kena jaga adik kita pastu kena buat kerja rumah, kerja sekolah, sedia kan barang-barang sekolah, jaga adik, pergi tuisyen dan lain-lain. Kalau ada masa kita cuba la balas semua comment kamu tu.😀

    Itu je lah.
    Bye-bye.
    🙂

  17. 17

    FaisaL said,

    hoho.. bagusnya akak.. jaga adik.. hehe..

    jaga adik baik-baik ye.. jadi akak yang baik~😛
    😀


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: