Flower Girl

flower_girl.jpgflower_girl__2.jpg

Salam, ke..ke..keh…ni kita jadi flower girl awal tahun 2007 dekat rumah Oyang Uda kita di Petaling Jaya.  Bestla juga… sebab dapat duduk dekat dengan pengantin dan dapat pakai selendang dan tiara pengantin…saja kita suka-suka aja… sementara masih di sekolah rendah… bila kita dah masuk tingkatan 1 nanti mak kita tak bagi dah buat benda “public” macam ni.

Yang pasti Along kita pun tak suka, Bangah pun tak suka, Bangteh lagi lah tak suka, tapi BangTam tak kisah sekarang ni tapi dia tak galakkan…apa pun bila dah Tingkatan 1 dia kata tak payahlah dah…dah besar.  BangLang mungkin tak suka juga…tapi BangCik hmmm tak taulah, dia tak pernah ambil kisah apa kita buat kecuali bila nak berebut remote TV dan makan…ke..ke..keh padan muka kita semua, abah dah sorok remote dan smart card astro, lepas periksa baru abah pasang balik kalau abah dan ummi buat keputusan masih nak adakan TV di rumah.  Adik, hmmm “jealous” kot, dia selalu kata “akak bestlah..akak selalu dapat benda baru…adik selalu dapat abang-abang punya”.

Apapun, kita sayang adik dan adik sayang kita …dan abang-abang semua sayang walaupun selalu gaduh-gaduh, sekejap sahaja kami gaduh lepas tu baik balik ke..ke..keh

“I love my family”

Da Da…

Kita-Hudaa:D

3 Responses so far »

  1. 1

    Betullah tu…………………..BANGTAM BYE…BYE Akak

  2. 3

    Anonymous said,

    salam dik,

    comel akak nampak..moge jadi muslimah solehah nanti iA..anyway jazakillah khairan sbb sudi datang umah kami ^_^

    kak nazd


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: