Hujung Minggu di Melaka

Kita cerita ikut gambar sahaja lah ya.  Cuba lah faham, kalau tak faham juga, buat-buat faham sahaja lah.😀

Ni gambar masa masuk dekat dalam Hotel dekat Melaka.  Yang gambar mula-mula tu, masa masuk dekat depan pintu.  Yang gambar kedua tu, masa dekat depan library.😀

 

Ini gambar adik kita dekat dalam bilik nombor 2109 tingkat 21.😀

 

 

 

 

Ni pemandangan dari tingkat 21 bilik 2109.  (Bilik kita) Itu sahaja lah yang kita nak cakap.  Tak tahu nak cakap apa lagi Hihi.😀

5 Responses so far »

  1. 1

    FaisaL said,

    bestnyer~😀

    nak ikut~🙂

  2. 2

    Rosseni Din said,

    Ni adik Long. Akak dah tidor. Adik teman Ummi buat kerja sambil main jutaria sorang-sorang. Adik ajak akak ngan bangcik main diorang tak nak layan. Sekarang diorang dah tidor. Along bila nak balik sini🙂 Nanti kita boleh jalan-jalan sama-sama. Tentu best kalau along ada. Boleh kita main jutaria sama-sama🙂. Bye. Salamualaikum.

  3. 3

    FaisaL said,

    huhu.. siannya.. terharunya.. insyaAllah nanti along balik, kita main sama-sama ye.. insyaAllah.. tapi along tak reti main sangat.. adik ajar nanti ye.. :p

    dan.. teman ummi ye.. sian ummi kerja sorang-sorang.. biarlah abang-abang tu taknak main, nanti akak dah bangun main dengan dia.. insyaAllah dia nak main..

    kirim salam kepada semua ye dik..😀

    wa’alaikumussalam warahmatullahi wabarakatuh..🙂

  4. 4

    kayzet said,

    Assalamualaikum w.r. Hudaa,

    Awat ada gambar adik & akak aje ? Org lain mana ? Kau org berdua pergi dgn siapa ? Abah pun nak ikut… mana leh kau org aje pergi… tak adillah… memang akak dah tak sayang Abah lagi kot… hu hu hu… tak per lah, nak buat camner… Abah sakit selalu… wslm


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: